Archive for szeptember, 2018

X-Shot Bogártámadás – dupla csövű – gyorstüzelő szett

Az X-shot dupla csövű gyorstüzelő szett most akciós áron vihető haza, éppen ezért ne szalassza el ezt a soha vissza nem térő alkalmat és rendelje meg ma amíg a készlet tart. Ha az ön gyermekei is ilyen játék fegyverekre vágynak, akkor érdemes beszerezni egy ilyen szettet. Bővebb leírást weboldalunkon találhat ezért kattintson a jatek-webaruhaz.hu-ra. Read the rest of this entry »

Sands Alive Homokgyurma-Édességkészítő készlet az izgalmas játék érdekében

A legtöbb gyermek szeret gyurmázni, ám igen könnyen elmegy a kedvük tőle, amikor rájönnek, hogy milyen nehezen formázható a gyurma és mennyire könnyen kiszáradhat, majd válik használhatatlanná. De mi most mutatunk egy újdonságot. Read the rest of this entry »

Glitza Divat-Legjobb barátok csillámtetkó szett

A kislányok mindig is egy különleges rajongással voltak a csillámtetkók iránt, nem is beszélve az olyan változatokról melyek teljen új mintákat rejtenek magukban. Legyél te is a legmenőbb, legegyedibb dolgokkal felszerelve, melyet különlegessé varázsolhat a csillámtetkóval. Read the rest of this entry »

Crayola – Colour POP Irka – firka szőnyeg

A Crayola termékei és játékai igazán kreatívak és csupa olyan játékot dobnak piacra, amivel fejleszteni lehet a gyerekek kreativitását és készségeit. A Crayola irka-firka szőnyeg is egy ilyen játék, és ha gyermeke szeret rajzolni, akkor ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat, hiszen most a colour pop szőnyeget akciós áron rendelheti meg. Read the rest of this entry »

Nagy múlttal rendelkező könyvelőiroda Budapest

Manapság egyre nagyobb fejtörést okozhat egy kezdő vállalkozás számára, hogy melyik könyvelő irodát válassza, hiszen a tulajdonos és cég összes adatai is a kezükbe kerül, melyet ha nem kezelnek elég bizalmasan, akkor abból nagy gondok keletkezhetnek. Read the rest of this entry »

Ügyfélszerzés és értékesítés hideghívással könnyedén

Valljuk be őszintén legtöbben a hideghívással kapcsolatban nagyon sokan ellenségesek és ettől tartanak a legtöbben, hiszen kellemetlen is egyben. Nem, ha azt mondom, hogy nem muszáj, hogy így legyen, akkor elhiszi? Read the rest of this entry »

Security essen 2018 Exhibition Magyarországon több helyszínen is

A T.E.L.L. cégcsoport immáron négy magyarországi céggel és egy romániai leányvállalattal rendelkezik. Amely a magas színvonalú gyártási és fejlesztési eszközöknek köszönhető. Read the rest of this entry »

Hirdetés