Crayola – Colour POP Irka – firka szőnyeg

A Crayola termékei és játékai igazán kreatívak és csupa olyan játékot dobnak piacra, amivel fejleszteni lehet a gyerekek kreativitását és készségeit. A Crayola irka-firka szőnyeg is egy ilyen játék, és ha gyermeke szeret rajzolni, akkor ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat, hiszen most a colour pop szőnyeget akciós áron rendelheti meg.

Crayola – Colour POP Irka – firka szőnyeg rendelhető végtelenül alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, tehát ha az ön gyermeke is kedveli a Crayola játékait és szeret firkálni, akkor rendelje meg ezt az irka-firka szőnyeget még ma. Csapatunk villámgyors kiszállítást vállal majd, vagyis a játékokat 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk majd. Az irka-firka szőnyeghez hozzátartozik négy darab élénk színű filctoll, vízzel feltölthető törlő pálca, illetve törlőkendő is. A rajzfelület 60×90 cm méretű és a játékkal 3 éves kortól már játszani lehet. Az irka-firka szőnyeggel fejleszthetik a gyerekek rajzolási és színfelismerési készségeit, tehát nem fogja megbánni ha ezt választja.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Crayola Colour POP irka-firka szőnyegről olvasni, ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t és itt megtalálhatja a teljes Crayola készletet is és más játékokat is rendelhet majd méghozzá jó áron. Nálunk csakis a legjobb márkákkal találkozhat és ha szerencséje van, akkor akciókat is találhat majd webáruházunkban. Ha kérdések merülnének fel a Crayola szőnyeggel, az árakkal vagy a fizetési módokkal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos  ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre és itt minden kérdésére megválaszolásra kerül majd, hiszen csapatunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére áll azonnal.