Nagy múlttal rendelkező könyvelőiroda Budapest

Manapság egyre nagyobb fejtörést okozhat egy kezdő vállalkozás számára, hogy melyik könyvelő irodát válassza, hiszen a tulajdonos és cég összes adatai is a kezükbe kerül, melyet ha nem kezelnek elég bizalmasan, akkor abból nagy gondok keletkezhetnek.

Könyvelőiroda Budapest, már több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely igen jó garancia és biztosíték a precíz és megbízható munkavégzésre. Továbbá a könyvelőirodánkban csakis olyan kollégákkal rendelkezünk, melyek minimum 5 év munkatapasztalattal rendelkeznek, és igényesek az elvégzett munkájukra. Mindezek mellett folyamatos képzéseket biztosítunk számukra, melyek alatt az aktuális törvényeknek megfelelően veszik át az elméleti és gyakorlati részt egyaránt. Továbbá a jól működő irodánk másik alappillére a szervezés, melyre nagyon oda figyelünk. Többek között úgy, hogy egy-egy könyvelt céghez, nem egy, hanem kettő könyvelő társul, így legyen szó felszaporodott munkáról, szabadságról, vagy váratlan kimaradásról, erről az ügyfelünk semmit sem észlel, ugyanis a másik kollega mindig ügyel a pontos munkavégzésre.

A 21. században ma már szinte minden megtalálható online, így ennek megfelelően mi is biztosítjuk ezt az ügyfeleink számára, ugyanis rendelkezünk egy online felülettel, ahol mindig napra kész információkat találhat a cégévvel kapcsolatban, illetve bármikor megtekintheti az analitikus nyilvántartást. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor forduljon hozzánk bizalommal, illetve keressen fel bennünket a tentalen.hu oldalára kattintva, ahol minden bővebb információt megtalál. Illetve az érdeklődők számára biztosítunk egy ingyenes alaptanácsadást is, amely által betekintést nyerhetnek a szolgáltatásainkba, illetve az elvégzett munkáinkba.