Sands Alive Homokgyurma-Édességkészítő készlet az izgalmas játék érdekében

A legtöbb gyermek szeret gyurmázni, ám igen könnyen elmegy a kedvük tőle, amikor rájönnek, hogy milyen nehezen formázható a gyurma és mennyire könnyen kiszáradhat, majd válik használhatatlanná. De mi most mutatunk egy újdonságot.

Sands Alive Homokgyurma-Édességkészítő készlet számos izgalmat rejt magában. Kicsik és nagyok nagy örömére egy olyan készletet kínálunk, amely számos elemet rejt magában így még jobban kiélhetik a kreativitásuk. A gyurmázás nagyon jól tud hatna a gyerekekre, hiszen fejleszti őket, kreativitásra készteti őket és még nyugtató hatással is bír. A homokgyurma már egész kis gyermekek számára is ajánlott, hiszen semmilyen káros anyagot nem tartalmazz. A készlet által a legkülönlegesebb édességeket készíthetjük el, és minden kis gyermek egy kicsit átélheti milyen is cukrászmesternek lenni. A homokgyurma különlegessége abban rejlik, hogy szinte sohasem szárad ki, illetve nagyon könnyen formázható. Finom tapintású, így bármit elkészíthetünk belőle. Ráadásul, ha elkészültek a cukrászművek, akkor azokat nem kell azonnal szétrombolnunk, akár napokig is úgy hagyhatjuk, és gyönyörködhetünk bennük, még meg nem unjuk, hiszen még akkor sem szárad ki.

Nem tudja, hogy mit vegyen gyermeke születésnapjára, vagy a közelgő ünnepekre? Akkor itt a tökéletes megoldás. Keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Ráadásul a webshopunkból akár már pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti a kiválasztott termékeket. A megrendelt termékeket akár már 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Várjuk szeretettel!