Security essen 2018 Exhibition Magyarországon több helyszínen is

A T.E.L.L. cégcsoport immáron négy magyarországi céggel és egy romániai leányvállalattal rendelkezik. Amely a magas színvonalú gyártási és fejlesztési eszközöknek köszönhető.

Security essen 2018 Exhibition betekintést nyújt a legújabb fejlesztések ismertetésébe és abba, hogy a jövőben milyen innovációkra számíthatnak az érdeklődők. 2018-ban Magyarországon több helyen is bemutatkoztunk, többek között Szegeden, Mórahalmon, Győrben és Pécset. Ezek a kiállítások azért is bizonyulnak nagyon jónak, hiszen az érdekeltek itt egyenest a fejlesztőknek tehetik fel az esetleges kérdéseiket. A T.E.L.L. cégcsoport mára már több pillérből tevődik össze, melyek magukba foglalják a fejlesztést, a gyártást és az értékesítést is. A cég legfőbb foglalkozásának mindmáig megmaradt a gyártás és a fejlesztés. Az értékesítést egy belföldi alvállalkozó a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi. A vállalkozásunk mindig is kiemelt figyelmet fordított az ügyfelekre és azok egyedi igényeire. Ezért mindig ezeknek megfelelően végzik az aktuális fejlesztéseket.

Ezeknek az igényeknek a megfelelő kielégítésében egy újabb taggal bővült a T.E.L.L. cégcsoport, amely nem mást, mint a T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. Amely 2016 óta működik és ennek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabb haladhat a vállalat a fejlesztésekkel.    Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne bővebb információt megtudni rólunk és a termékeinkről, akkor keressen fel bennünket a tell.hu weboldalára kattintva. Illetve elérhetőek vagyunk még a következő telefonszámokon is, melyek a következők: +36 30 185 9092, +36 1 533 3120. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mindig a magas és megbízható technikai szintet képviselő megoldásokat kínáljuk.