VR játék mindenkinek

A HTC Vive játékok által egy teljesen más világba léphet át, ezért mindenképpen megéri szétnézni izgalmas és érdekes játékaink között. Bővebben a játékokról és a VR technológiáról weboldalunkra kattintva olvashat majd.

VR játék vár minden kikapcsolódni vágyót aki kedveli az izgalmas és modern játékokat, tehát kattintson bátran a badchickenvr.hu weboldalra és itt megtalálja a teljes játékkatalógust, ami több mint 100 VR játékot tartalmaz. Weboldalunkon találhat VR játékokat kezdőknek, és tapasztaltabb gémereknek is, de ha benéz weboldalunkra biztosan néhány kattintással megtalálja azt a játékot, ami leginkább közel áll a szívéhez. Ha szeretne végre kilépni az unalmas hétköznapokból, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen ezek a VR játékok egy teljesen új, virtuális valóságba repítik majd el. Széles játékkatalógusunkban olyan játékok között válogathat, mint a az Arizona Sunshine, a The Brookhaven Experiment, a Dreadhalls, vagy éppen az Elven Assassin. A VR technológia folyamatosan újul, éppen ezért manapság már hihetetlenül profi VR játékokkal találkozhat, amiket megéri kipróbálni.

HTC Vive játékok minden korosztálynak

A Serious Sam VR játékban az emberiséget kell megmenteni és vissza kell verni az idegeneket, tehát ez egy izgalmakkal teli akciójáték amit mindenki élvezni fog. A játékban nyolc gyönyörű helyszín közül lehet válogatni, de bármelyiket is válassza, ha sikerül megmenteni az emberiséget, egy igazi hőssé válhat. Amennyiben kérdés merülne fel ezzel a VR játékkal kapcsolatban arra is van lehetősége hogy feltegye ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a hello@badchickenvr.hu e-mail címre írva, és itt az árakkal kapcsolatos kérdésekre is azonnali választ adunk, ezért megéri hozzánk fordulni.