Szabadulószoba junior társasjáték

Amennyiben az Ön gyermeke is szereti az izgalmas és új kihívásokkal teli játékokat, akkor amit most mutatunk, akkor a legjobb választás lehet a számára. Tartson velünk és tudjon meg többet!

Szabadulószoba junior társasjáték akár már 6 éves kortól ajánlott a gyerekek számára. Amennyiben szeretné meglepni gyermekét, illetve unokáját egy igazán izgalmas társasjátékkal, akkor nálunk a legjobb helyen jár. A honlapunkon számos olyan társasjátékot talál, amely kiváló választás lehet lányok és fiúk számára. A Szabadulószoba junior társast azért szeretnék külön kiemelni, hiszen nagyban eltér mint az átlag játékok, illetve most akciós áron kínálunk a kedves vásárlóink számára. A játék legfőbb célja, hogy fogvatartott játékost kiszabadítsuk. Amely a szerkezet deaktiválását lehetséges és a kulcs segítségével méri az időt. Ahhoz, hogy a kulcsot megszerezzük előtte, három rejtvényt kell megoldanunk. A játék során a későbbiekben is találkozhatunk különböző rejtvényekkel. A feladat, hogy megszerezzük a kulcsot, megfejtsük a rejtvényeket és juss ki a szobából.

Ez a játék próbára teszi a játékosok kémlelő képességét, meg kell szervezni egy csapatot, ugyanis itt nagyon fontos a csapat játék, hiszen csak íly módon teljesíthető a feladat. A feladatokat időre kell teljesíteni, így fontos, hogy gyorsan és okosan oldjátok meg őket. Ahhoz, hogy ezeket a feladatokat teljesíteni tudjátok nagyon fontos a stratégia, ám a szerencsét sem szabad elhanyagolni. A játék előre haladtával egyre jobban nehezednek a feladatok. A játék tartalmaként megtalálható egy óra, egy ketrec kulccsal, 2 pálca, 45 db quizmester kártya, 1 szerencsekerék, 3 db kulcs. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva.