Kyb lengéscsillapító kapható online

Minden héten több mint 1 millió KAYABA lengéscsillapító készül. A KYB Europe GmbH világszínvonalú minőségi termékeket kínál Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is egyaránt. A KYB Europe Düsseldorf közelében található, Németországban, és együttesen 6 ág biztosítja a lengéscsillapítókkal és rugókkal az európai autóipari alkatrészek piacát. Webáruházunkban talál majd Kyb lengéscsillapítót, spirálrugót, toronycsapágy készletet, lengéscsillapító porvédő készletet, és lengéscsillapító porvédőt is.

Kyb lengéscsillapító kapható online nagyon alacsony áron, ezért megéri benézni hozzánk hiszen jobbnál jobb lengéscsillapítót kaphat szinte bármilyen autóra, tehát ne habozzon, keressen fel minket és segítünk.   folyamatosan fejlődő világszínvonalú KYB lett a világ legnagyobb  útángyártott lengéscsillapító gyártója. Az éves értékesítés meghaladja a 3,8 milliárd dollárt. Jelenleg 32 létesítmény található 21 országban és 15 gyártóüzem Ázsiában, az Egyesült Államokban és Európában. Annak ellenére, hogy az egész KYB értékesítési terület az autóipar csillapítói felé van élesítve, számos hidraulikus és elektronikus berendezést is gyártanak különböző alkalmazásokhoz, amelyek a modern élet számos területén használatosak.

A közúti és közlekedési alkalmazások közé tartozik a szervokormány, az autóipari elektronika, az építőipari gépek, a mezőgazdasági gépek, a különleges célú járművek, a repülőgépek és a tengeri hajózás is. Valószínűleg sokatmondó az a tény, hogy a világ minden negyedik autója már Kayaba lengéscsillapítót használ, és nem foglalkozik a híres autógyártókkal. Ezenkívül a Boeing repülőgépeit is a Kayaba minőségi lengéscsillapítói biztosítják, és ha Japánra gondolunk, a 440 km / h feletti sebességű leggyorsabb vasútvonal is ilyen alkatrészekkel van felszerelve. 1919-ben indult Japán sikertörténetével, a Kayaba egy igen híres márka világszerte.