Barbie Dream horse Intelligens ló babával egy szettben kapható

A Barbie babák ma már egyre több fajta kiegészítőkkel kaphatóak a kislányok nagy örömére. Azok akik nem csak a Barbie babákat, de a lovakat is imádják, akik az Ö számukra ez lehet a tökéletes játékszer.

Barbie Dream horse Intelligens ló babával már akár 5 éves korosztály részére is ajánlott. Csak úgy, mint a legtöbb kislány Barbie is nagyon szereti a lovakat, és lovagolni is nagyon szeret. Ebben a szettben megismerkedhetünk Barbie különlegesen szép paripájával, amely nem csak szép, de nagyon okos is egyben. A lovacska minden érintésre és hangra reagál, több mint 30 különféle valósághű reakcióra képes. Ez a szép lovacska tud sétálni, egy teljes kört fordulni, illetve nyeríteni is. Mint minden ló ez is nagyon szereti a répát, így ha szépen teljesítette a feladatokat, akkor a szettben található répával meg is jutalmazhatjuk, melyet ő szépen körbeszaglász. A kérdéseinkre igennel és nemmel tud felelni, ám ez még koránt sem minden. Hiszen ez a csoda ló három különböző dal és táncot tud előadni a kislányok nagy örömére. A szettben minden megtalálható, melyre az élvezetes játékhoz szükségünk lehet. A csomag tartalmazza a lovacskát, a babát, a csomag répát, a nyerget, kantárt, kefét, illetve a kobakot.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, illet szeretné meglepni gyermekét, akkor ne habozzon keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahol minden bővebb információt megtalál, illetve a teljes kínálatunkat is megtekintheti. A webshopunkból megrendelt termékeket 1-3 munkanap között az egész ország terültére kiszállítjuk. További információ érdekében keressen fel bennünket a +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődőnek.