Vivid color gel beszerezhető online!

A zselés körömhosszabbítás napjaink női divatja, és egyfajta körömhosszabbítás, amely különféle gél manikűr és lakk vegyszerekből áll. Mindannyian tisztában vagyunk az akril körömhosszabbítással, és lehet, hogy Ön is kipróbálta valaha élete során. Emellett az is lehet, hogy életében legalább egyszer kipróbálta a gél manikűrt is.

Vivid color gel várja a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne minőségi gel lakkokre élénk színekben. A géles körömhosszabbításokat úgy kapjuk meg, hogy hasonló gélből készültek, amiből maga gél lakk készül. Nem csak ezt érdemes tudni, hanem azt is, megnöveli természetes körmeit, és vonzóbbá teszi őket. Ez valósághűbbé teszi a megjelenést, és durvább, szívósabb és tartósabb, mint az akrilok. Ezenkívül nem károsítja a természetes körmöket. Mi lehet ennél jobb? A vivid color gel körömhosszabbítások hajlamosak arra, hogy a körmöket erősebbé és egészségesebbé tegyék azáltal, hogy védőrétegekkel védik őket. Volt olyan, hogy a körömhosszabbításhoz használt oldat előállításához veszélyes vegyszereket használó körömhosszabbításokat betiltották, mivel negatív hatást gyakoroltak a használók természetes és bőrére.

Az eset után népszerű és jól ismert körömhosszabbító megoldásokat kellett tesztelni a laboratóriumokban, és miután problémamentesnek minősítették őket, anélkül, hogy bármilyen kárt vagy sérülést jelezni kellett volna, a nyilvánosság előtt eladták. A gél lakkot biztonságosabbnak és egészségesebbnek tartják, mint az akrilokat. További részletekért és vivid color gel rendelésért itt a helye nálunk a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát nem fogja megbánni ha benéz hozzánk. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti majd.