Vásároljon Levendula palántát!

Egy virágoskert ma már elképzelhetetlen levendula nélkül. A látvány és a nővény illatfelhője elképesztően feldob minden virágoskertet, de a gyógyhatásai miatt is érdemes nevelni levendulát a ház körül.

A levendula nővényről sokunkban úgy maradt meg, hogy lila virágja van, pedig a fehértől egészen a sötét liláig termesztik világszerte. A Magyarországon is közismert nővény  a Földközi-tenger térségéből ered. Az ókori Romaiak hozták be a kontinensre szépségápolási célból, de hamar kiderült, hogy más területeken is hatékonyan felhasználható. A levendulatermesztés Magyarországi kultusza Pannonhalmán található, ahol lélegzetelállító látványt nyújtanak a levendula ültetvények és ahol Ön is hozzájuthat a saját nevelésű levendulatövekhez, ha a vásárláson gondolkodik. A levendulatermesztésben szerzett több évtizedes tapasztalatukkal akár szaktanácsadást is nyújtanak a levendula nevelésről vagy a nagybani termesztésről is. Ami a nővény gyógyhatásait illeti, köztudottan stressz oldó hatása van, de kimelhetőek a nyugtató, az alvászavarok elleni és a gyomorra, illetve a bélrendszerre gyakorolt hatásai is. A kertben nagy szerepet játszik a kártevők elleni harcban, ugyanis elüldözi őket az erős illata, ugyanakkor felhasználható disznővényként is egy látványos kialakítás során.

Ha Pannonhalmi levendulát szeretne vásárolni, akár kis mennyiségben is, keresse fel a pannonhalmilevendula.hu weboldalát, ahol nem csak hasznos információkat tudhat meg, de útbaigazítást is kap a nővénytermesztéssel kapcsolatban. Készséggel állunk rendelkezésére, hiszen sok éves tapasztalattal termesztünk levendulát. Forduljon kérdésével ügyfélszolgálatunkhoz a 06-20/595-7777-es telefonszámon vagy írjon emailt az info@pannonhalmilevendula.hu email címre.  Munkatársaink várják jelentkezését!