Szabadulós játékok online

A kijutós játékokat minden korosztály élvezni fogja hiszen ezek izgalmas és rejtélyes fejtörőkkel várnak mindenkit aki szeretné megtapasztalni hogy milyen egy igazi szabadulószoba. További információkat rólunk az exittheroom.hu weboldalon olvashat.

Szabadulós játékok online elérhetőek az exittheroom.hu weboldalon, tehát keressen fel minket ha ön is szívesen kipróbálná a szabadulós játékokat hiszen ezek felejthetetlen élményekben gazdagítanak mindenkinek ráadásul csapatépítőként is tökéletesen megfelelnek ezért megéri elhozni ide a kollégákat vagy a barátokat. A szabadulós játék biztosan tetszeni fog önnek ha szereti használni az agyát és ha kedveli az aktív tevékenységeket. Ez egy izgalmas kihívás, és egy lenyűgöző csapatjáték. A szabadulós játékok tesztelik a logikai és kombinációs készségeket. Meg kell keresnie a nyomokat és a kapcsolatokat az akadályok sikeres leküzdéséhez. Ahhoz, hogy sikerüljön a küldetés a teremben, szüksége lesz egy csapatra, amelynek tagjai kiegészítik egymást, és örömmel szembesülnek a kihívásokkal.

Kijutós játékok mindenkinek

A hidegháború egy feszült helyzetében egy renegát ügynök atomfegyvert szerzett. Azt tervezi, hogy saját maga robbantja ki a harmadik világháborút. Központját titkos bunkerbe építette, és bármikor megnyomhatja a piros gombot. Ön megakadályozhatja az emberiség pusztulását, de az idő hamar elfogy. Az Ön feladata, hogy megakadályozza, hogy a bomba felrobbanjon, erre 6 perce lesz. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a kijutós játékokról vagy az előbb leírt Bomb nevű szabadulószobáról, mindenképpen keresse fel az exittheroom.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd valamint az árainkat is megtekintheti. Ha igazi izgalmakra vágyik akkor ne habozzon, nézzen be hozzánk bátran.