Kedvező árú levendula palánta rendelhető!

A 21. században már nem meglepő az, ha bármit is vásárolunk az internetről, egyszerűen néhány kattintással. Igy van ez a levendulával is, hiszen Magyarországon számos levendulás van, akik forgalmazzák ezt a nővényt.

A levendula palánta legelső Európai megjelenését a Romaiaknak köszönhetjük, ugyanis számos más nővénnyel együtt ők közták be a kontinensünkre, gyógyászati és szépségápolási céllal. Hamar a természetgyógyászok segítségére jött, hiszen fejfájásra, levertségre és álmatlanságra kiválóan alkalmas ez a különleges nővény. Magyarországon is az emberek szívébe nőtt a tulajdonságai, az illata és a látványa miatt, így elsőként Tihanyban, majd Pannonhalmán is elkezdték termeszteni és felhasználni. A Pannonhalmi levendulás lélegzetelállító látványt nyújt virágzáskor, de ugyanakkor itt palánták is beszerezhetők, csak keresse a pannonhalmilevendula.hu weboldalt. A weboldalon minden hasznos információt megtalál a vásárlással és a termesztéssel kapcsolatban is, ezért érdemes ide ellátogatnia.

Ha kérdése lenne forduljon nyugodtan az ügyfélszolgálatunkhoz, ahol több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fogadják kérdését. Telefonszámunk 06-20/595-777, vagy írjon emailt az info@pannonhalmilevendula.hu címre. A pannonhalmi levendula Európa szerte híres és nem véletlenül. Erős illata és csodálatos színekben pompázó virága mindenki szájára mosójt csal. Vásároljon mielőbb tőlünk levendula palántát és nem fogja megbánni hogy minket választott. forduljon hozzánk nagy bizalommal, mert készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó kis mennyiségről, de akár nagyról is. Kamionos kiszállítást vállalunk az egész Európai Unió területén nagytételben, így ha viszonteladó, nálunk akkor is megtalálja, amit keres. Hívjon, rendeljen és mi szállítjuk is!