Tágas és modern szállás Hévíz városában, a Hévízi-tó közelében

Melegvizű tó, csodálatos kilátás, közelben a Balaton és még megannyi csodaszép hely. Természetesen Hévíz városáról van szó, mely az év összes hónapjában csodálatos élményekkel gazdagítja a turistákat.

A Lorabel Apartmanház pedig biztosítja, hogy egy kényelmes szállás Hévíz tökéletesen nyugodt részén, a Tavirózsa utcában várja a megfáradt vendégeket. Ezek a különleges apartmanok eltérő férőhelyekkel rendelkeznek, így párok, családok, baráti társaságok egyaránt megtalálhatják maguknak azt a szállást, amely a legkényelmesebbnek ígérkezik. A lakosztályok tágasak és jól felszereltek, a bútorzat modern, elegáns és rendkívül kényelmes. A pihenést klímaberendezés, okos televízió közkedvelt csatornákkal és ingyenes szolárium teszi tökéletesebbé. A Lorabel Apartmanház közelében minden megtalálható, amire szüksége lehet az üdülőknek, így az ott töltött idő, zavartalan és maximálisan komfortos lehet.

A Lorabel szállás Hévíz városában nem csak azért különleges, mert kiváló helyen van. Azért is, mert az üzemeltetők azzá teszik. A lorabelapartmanhazheviz.hu weboldalon több vendégértékelés is olvasható a tiszta és felszerelt apartmanokról, a kedves fogadtatásról, a szállásadók barátságos és rugalmas személyiségéről. Ezek pedig igazán nem elhanyagolható információk, ha az ember szállásfoglaláson töri a fejét. A weboldalon, a naptár segítségével bárki lefoglalhatja a kiválasztott szállást néhány kattintással. Ezen a felületen az is látható, hogy mely apartmanok szabadok a kiválasztott idősávban, illetve a házirend is elérhető. Érdemes foglalás előtt megtekinteni a „Szállás csomagok” menüpontot, ahol kedvező ajánlatokra tehetnek szert az érdeklődők. Ne habozzanak, hisz a Lorabel szállás Hévíz városának kiváló értékeléssel bíró apartmanja!