Kényelmes és tökéletesen felszerelt lakóautó, a Kalandautótól

Egy hosszú út során az egyik legfontosabb dolog a kényelem. Ugyanis, ha az nincs meg, akkor az utazás könnyedén válthat rossz hangulatú, monoton zötyögésbe, aminél az ember csak azért könyörög, hogy végre vége legyen.

Egy lakóautó azonban biztosan nem okoz csalódást, ha kényelemről van szó, kiváltképp azok a járművek, melyeket a Kalandautó jóvoltából lehet igénybe venni. Ezek a lakóautók teljes mértékben felszereltek. A bérlőknek nem kell bajlódniuk a sokszor zsúfolt kempingekben sem a mosogatás, sem a zuhany vagy a mosdóhasználat miatti sorban állással, és nincs szükség hűtőszekrény bérlésére sem. A teljes felszerelés mellé néhány különleges extra szolgáltatás is igénybe vehető, erről részletesebben a kalandauto.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. Az ágyak, az ülőfelületek, a tároló egységek mind arra hivatottak, hogy praktikusan, helytakarékosan lehessen őket használni. Fontos megemlíteni, hogy a lakályos miliő nem csak az utasoknak jár! A kényelmes vezető ülésen kívül ESP, ABS, tempomat és tolatóradar is hozzájárul a pilóta komfortérzetéhez.

A Kalandautó nem csak lakóautókat, hanem útiterveket is kínál a nagy kalandozásokhoz. Ezek az útvonalak kipróbáltak és garantáltan nem okoznak csalódást senkinek. Külföldi és belföldi utak között egyaránt szemezgethetnek az érdeklődők, de ezek alapján maguk is megszervezhetik lakóautós utazásukat a felfedezésre váró helyszínekre. A kalandauto.hu oldalon áttekinthető a lakóautók foglaltsága, továbbá kikalkulálható a bérbevételük ára is a megadott paraméterek alapján. Pontos árajánlat kérése is lehetséges, az „Ajánlatkérés” menüpontban, a kért adatok kitöltésével. Aki még bizonytalan a lakóautó bérlést illetően, nézzen körül a weboldal galériájában, és hagyja, hogy a képek magukért beszéljenek!