Szabadulószoba Budapest kiváló árakon!

Budapest valóságos szabadulószoba paradicsom, rendkívül nagy választékból lehet választani. A fővárosban 187 darab szabadulószoba áll rendelkezésre a legkülönfélébb történetekkel. A kérdés már csak az: te ki tudsz szabadulni?

Szabadulószoba Budapest – Számtalan rendezőt megihletett a szabadulószoba téma. A nézők a képernyőre tapadva nézik ezeket az izgalmas filmeket és gyakran csak legyintenek, hogy a főszereplő miért nem vesz észre egy-egy fontos nyomot vagy miért azt csinálja, amit. A szabadulószobáknak köszönhetően lehetőséged lesz átvenni a főszereplő helyét és mindent saját belátásod szerint tenni. Természetesen nem egyedük mész be a szabadulószobába, hanem csapattal. Minden szabadulószoba esetében megvan az adott létszám, hogy hány ember mehet be. Az idő is megvan szabva, általában hatvan perc áll rendelkezésre., hogy kiszabaduljon a csapat a szobából. Minden szoba más történettel rendelkezik, így a berendezés is eltérő egy-egy szoba esetében. Tehát, ha sikerült kiszabadulnotok egy szabadulószobából, számtalan másikat még kipróbálhattok!

Budapesti szabadulószobák

A fővárosban különösen nagy választék áll rendelkezésre szabadulószobák terén. Ha ellátogatsz az exitgames.hu weboldalra, akkor ezeket meg is tudod tekinteni, sőt online lefoglalhatod őket. Érdemes ellátogatni a weboldalra, ugyanis nagyszerűakciókat is kifoghatsz. Szólj barátaidnak, családodnak, vagy akár kollégáidnak és tegyétek próbára magatok valamelyik szabadulószobában! Biztos lehetsz benne, hogy életre szóló élményben lesz részetek és alig várjátok majd, hogy újra próbára tehessétek magatokat! Látogass el az exitgames.hu weboldalra és tekintsd meg a hatalmas választékot szabadulószobák terén!