Kovács autóműhely – Családi vállalkozásból országos ismertség!

Számtalan siker történetet hallani olyan vállalkozásokról, amik kicsiben kezdték, azonban hamarosan országos szinten ismertek lettek. A Kovács autóműhely is egy sikertörténet, amihez az alkatreszek.hu webáruház is kapcsolódik.

Kovács autóhely messze földön híres volt, ami egyrészt a szakértelemnek, másrészt a szorgos munkának volt köszönhető. A kezdetben apró családi vállalkozás mára egy igazán híres, modern vállalkozás lett, amiből egy országos lefedettségű webáruház is kinőtt. A Kovács autóműhely már a kezdetekben is hamar közkedveltté vált, köszönhetően annak, hogy a műhely falai közt precíz, lelkiismeretes munka folyt. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően messze földről hozták ide az autókat, mivel az akkoriban különlegesnek számító nyugati típusú autókat is megtudták itt javítani, ami ritkaság számba ment. A családi műhely mellett egy autóalkatrész kis- és nagy kereskedelmet is üzemeltettek, ami mára szintén túl nőtt önmagán. A Kovács autóműhely vezetését, azonban nem tudta tovább vállalni Kovács István mérnök. Szerencsére a legendás műhely nem zárt be, hanem további fejlesztésekre került sor!

Manapság a megújult szervíz már nyolc beállóval rendelkezik, váróval, modern fogadóépülettel, raktárral és a legkülönfélébb, megoldhatatlannak tűnő problémákat is képesek orvosolni. Sőt, ma már márkaszervíz és autómosó is kialakításra került az autótulajdonosok legnagyobb örömére! A kereskedésben az újdonságot az alkatrész webáruház fellendítése okozta. Ma már egyik ágazat támogatja a másikat. Látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtalálja a teljes történetet és a kínálatot! Az alkatreszek.hu webáruházban érdemes szétnézni, mivel kiváló minőségű alkatrészek széles választékát találja itt!