Suzuki alkatrészek kínálata az alkatreszek.hu webáruházból

Ha Suzuki alkatrészek vásárlásra adja fejét, akkor nagy eséllyel Magyarországon gyártott termékhez jut hozzá, ugyanis a márka európai gyára Esztergomban van.

Suzuki alkatrészek jelentős része Esztergomban kerül legyártásra. A japán cég egy monumentális multinacionális vállalat, ami hosszú és fényes múlttal rendelkezik. A vállalat névadója egyben az alapítója is Michio Suzuki, aki 1887-ben alapította meg a vállalatot szülővárosában, Hamamatsuban. Eleinte közük nem volt a gépjármű-, valamint alkatrész gyártáshoz mivel kiváló minőségű szövőszékeket készítettek. Az 1920-as években kezdett a cég elgondolkodni az autógyártásról, valamint az alkatrészek gyártásának beindításáról. A japán ipar azonban ekkor még jócskán elmaradt a nyugati világ mögött, éppen ezért komoly technológiai kihívást jelentett az autó megtervezése és annak sorozatgyártása. Ez saját erőből nem is sikerülhetett. Így az idős Suzuki Angliából hozatott egy Austint és mérnökeivel darabokra szedette, majd saját elképzelései szerint építtetett autót. A közeledő világháború azonban ketté törte az autós ábrándokat és helyette lőszer gyártásba kezdtek.

A II. világháború után azonban újra elővették az autógyártással kapcsolatos terveket és 1954-ben elkészült az első négyütemű motorkerékpár, majd 1955-ben kész lett az első kétütemű 360 köbcentis gépjármű is. Ha Suzuki alkatrészekre van szüksége, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széles választékot. Ha segítségre van szüksége, javasoljuk a webáruházban feltüntetett elérhetőségek egyikén keresse fel a webáruház munkatársait, akik készséggel áll majd a rendelkezésére. Az alkatreszek.hu webáruházban az informatív tartalmakon túl, a részletes termékleírást is találhat.