SHR szőrtelenítés – Különleges eljárás a különlegesen sima lábakért

A szőrtelen, sima lábak nem csak a fájdalmas és macerás szőrtelenítési eljárásokkal érhetők el, hanem olyan modern eljárással is, mint az SHR tartós, sőt akár végleges szőrtelenítés. Az eljárást követően csak azt fogja bánni, hogy nem vágott bele már korábban!

SHR szőrtelenítés által előszeretettel fogja végig húzni kezét a kezelt felületen, mely teljesen sima lesz. A különleges szőrtelenítési eljárás bármelyik testtájon alkalmazható. Még a kezelés előtt a szakember felméri a kezelendő területet és meghatározza a bőrtípust. Erre azért van szükség, mert a gépet is ennek alapján kell beállítani. A szakember részletes tájékoztatást ad az eljárásról, a kezelésről és annak menetéről, a várható eredményről, valamint a kezelést követő tennivalókról. Ha kell, akkor a szakember optimálisra vágja a szőrszálakat, megtisztítja azok felületét, valamint fertőtlenítést végez. Miután a kezelőfej fertőtlenítése is megtörtént, a szakember elvégzi a szőrtelenítést. A kezelt felületre a szakember bőrnyugtató krémet visz fel, ami kifejezetten jót tesz a kezelt felületnek.

Fontos, hogy mielőtt megérkezne a kezelésre, ne használjon az adott testfelületen sminket, valamint olyan anyagokat, melyek irritációt válthatnak ki, például testápolót, parfümöt, izzadásgátlót, fényvédő szereket, bőrápolókrémeket. A kezelésen a legideálisabb a három-négy napos rövid szőrzet, melyet borotválással ért el. Az is nagyon fontos, hogy az SHR szőrtelenítés előtt három héttel ne napozzon, ne használjon barnító krémet, továbbá a szoláriumot is mellőzze! A kezelést megelőző egy hétben nem szabad a szőrszálakon kémiai szőkítést végrehajtani. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra és tájékozódni!