Minőségi olajteknő alkatrész kedvezményesen

Az olajteknő csavarokkal a motor aljára van rögzítve, és ez az olajtartály az olaj számára, amelyet a motor egészében pumpál a mozgó alkatrészek kenésére, tisztítására és hűtésére.

Minőségi olajteknő alkatrész kedvezményesen kapható az alkatreszek.hu weboldalon, méghozzá széles kínálatban villámgyors kiszállítással ezért megéri hozzánk fordulni ha megbízható olajteknő alkatrészeket keres. Egy szivattyú kikényszeríti az olajat a teknőből egy szűrőn keresztül, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és egyéb törmelékeket, mielőtt a motoron keresztül áramlik. Az olajteknő általában acélból vagy alumíniumból készül. Az olajmérő pálca benyúlik az olajteknőbe és méri az olajszintet a tartályban. Az olajleeresztéshez az alján lévő leeresztő dugó eltávolítható. Az olajszivárgás gyakori a motorokon, mivel azok mérföldek során felhalmozódnak, és az olajteknők lehetnek a szivárgások egyik forrása. A tömítések, amelyekkel az olajteknő a motorblokkhoz kapcsolódik, elhasználódhatnak és szivároghatnak. A tömítések szivároghatnak, ha túlságosan meg vannak húzva, vagy bizonyos esetekben akkor is, ha az alátéteket nem cserélik le az olajcsere során.

Az olajteknők megsérülhetnek akkor is, ha a jármű terepre (szándékosan vagy véletlenül) megy, és egy sziklára vagy más kemény tárgyra hajt rá. Különböző dolgok okozhatják még az olajteknő és a tömítés meghibásodását, beleértve az időjárási szélsőségeket, az utazási sebességet és az olaj állapotát. Néhány rossz út törmeléket dobhat fel az olajteknőjére. Mindez a kopás, a hő és az idő miatt még rosszabbra fordul, ilyenkor kell cserélni az olajteknő alkatrészeket. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t és itt megtalálhatja majd az alkatrészek illusztrációit is.