Ismerje meg az Exide akkumulátorokat!

Ha a világ legjelentősebb akkumulátorait említjük, akkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az Exide márkát sem, mely a világ nyolcvan országába szállít akkumulátorokat könnyű tehergépjárművek és személygépjárművek számára.

Exide akkumulátorok rendkívül megbízhatók, ez pedig nagy valószínűséggel annak is köszönhető, hogy százhúsz éves múltra tekint vissza a gyártó. Nem csak a kiváló minőségű akkumulátorok miatt híres az Exide márka, hanem amiatt is, hogy számos innovációs megoldás fűződik a nevükhöz, például az elektromos energia raktározásának problematikájának orvoslása. A cég központja az Egyesült Államokbeli Georgia államban található Fultonból 2006-ban kivált és külön településsé váló Milton. Az Exide-nak európai központja is van, még pedig Franciaországban. Ezenkívül több európai országban is vannak üzemei. Az Exide termékei nagyon keresettek, mivel aki egy kicsit is otthon van az autók világában, az biztosan hallott már erről a márkáról. A világ szerte keresett Exide termékeket akár az alkatreszek.hu webáruházból is meg tudja vásárolni, ahol bővebb információkat talál.

Az Exide nem csak gyártja az akkumulátorokat, hanem folyamatos fejlesztéseket is végez, annak érdekében, hogy minél jobb akkumulátorokat tudjon piacra dobni. Olyannyira sikeresek a fejlesztések terén, hogy nem csak az autóiparban hasznosíthatók kutatási és fejlesztési eredményeik, hanem számos olyan helyen is, ahol energia tárolására van szükség, egy esetleges áramszolgáltatás kiesés esetére. Kutató és fejlesztő bázisukon a munka egy percre sem állhat meg. Az Exide akkumulátorok sikere gyakorlatilag ebben rejlik. Ha Exide akkumulátorra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtekintheti a termékeket!