Rtl klub minden műsora napi bontásban

Az Ígéret egy török ​​drámasorozat, amely jelenleg az rtl klubon nézhető. A főszerepeket Özge Yağız és Gökberk Demirci játsszák. Özge Yağız azonban a 2. évad után távozott, ezért Cansu Tuman váltotta a 3. évadra. Ayhan Özen az 1-2. Évadtól az Ígéret sorozat igazgatója volt. A 3. évadtól Hakan Arslan és Reyhan Pekar rendezi a sorozatot. Ezt a sorozatot a törökországi Isztambulban forgatták. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Rtl klub műsora az ígéret című sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért látogasson el ide ha minden részletet meg szeretne tudni erről vagy más sorozatokról. Hikmet Reyhant unokahúgát Isztambulba hozta, hogy feleségül vegye fia, Emir. Reyhan nem akart idegennel házasodni, de a nagybátyja beteg, és ez a kívánsága. Kelletlenül beleegyezik a nagybátyja kedvéért. Emir sem akart megnősülni, mert túlságosan szereti a szabadságát. De miután apja kényszerítette, beleegyezett. De megesküdött, hogy rosszul bánik Reyhannel, hogy ő maga váljon el tőle. Emir és édesanyja, Cavidan rosszul bánt Reyhannel, de nagybátyjában és sógornőjében, Sunában vigaszt talált. A dolgok megváltoznak, és Reyhan és Emir megszerették egymást. De az évad végén Reyhan eldönti, hogy elhagyja-e Emirt vagy sem.

A következő évad elején Reyhan úgy dönt, hogy nem hagyja el Emirt. Reyhan bevallja szerelmét Emirnek. Napok múlva Cemre hamis videót készített Emirről, és megfenyegette Reyhant, hogy váljon el Emirtől ha nem akarja, hogy baja essen. Reyhan megfontolta Emir jólétét, és úgy döntött, hogy elválik, de Emir továbbra is küzd a szerelméért. Amennyiben többet szeretne megtudni a sorozatról, és érdekelné, hogy hány órakor tekintheti meg keresse fel a musor.tv-t és itt mindent megtalál. Weboldalunkon akár a teljes heti rtl klub műsort is megtekintheti.