Lorabel Apartmanház Hévízen

Ha Hévízen egy kiváló, mindennel felszerelt szállást keres, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Lorabel Apartmanházat, ahol nagyszerű árakon foglalhatsz szállást. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű élményekkel, feltöltődve térsz haza, ha Hévízen a Lorabel Apartmanházat választod!

Hévíz szállás nagyszerű áron a Hévízi-tó közelében! Hévíz a legkedveltebb magyarországi városok közé tartozik, ami nem csoda, hiszen a meseszép Hévízi-tó rengeteg látogatót vonz. Maga a város is igazán szép és barátságos, de tagadhatatlan, hogy a többség a gyógyhatású Hévízi-tó miatt érkezik. A kellemes meleg vizű, nyáron jellemzően 35 Celsius fok körüli vízhőmérsékletű tó felszínén számos tündérrózsa úszik, mely még hangulatosabbá, szebbé teszi a látványt. A tó télen is kellemes hőmérsékletű, hiszen ekkor sem csökken hőmérséklete 24 Celsius fok alá, így ekkor is sok a látogató. A hévízi-tavat elsősorban gyógyhatása miatt keresik fel a betegek. Itt található az ország legnagyobb mozgásszervi és reumás megbetegedésekkel foglalkozó gyógyító intézménye, a Szent András Reumakórház. A hévízi-tavat prevenciós célból is érdemes felkeresni és megmerítkezni benne.

Hévízen számos kiváló program várja a turistákat, így amikor épp nem a vízben lubickol, akkor sem fog unatkozni. Ráadásul a közeli Keszthely is számos látnivalóval várja az érdeklődőket, továbbá a Balaton közelségéről sem szabad elfeledkezni. Összességében Hévízen megszállni nagyon jó ötlet. A Lorabel Apartmanház kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, nem csupán a Hévízi-tóhoz van közel, hanem az üzletekhez, éttermekhez és a különféle szolgáltatókhoz is. Ha szeretne bővebben tájékozódni, azt javasoljuk, hogy látogasson el a hevizszallas.com weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!