Szilikon szalagok online rendelése néhány kattintással

Csapatunk szilikon szalagja egy speciálisan kialakított szilikongumiból készül, amely önmagához olvadva rugalmas, homogén védőréteget képez. A szalag másodperceken belül tapadni kezd, perceken belül lég- és vízzáró tömítést képez, és 24 órán belül véglegesen magához olvad.

Szilikon szalagok online elérhetőek a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon tehát keressen fel minket ha önnek is szilikon szalagra lenne szüksége és nem szeretne túl sokat költeni. A szilikon szalag nem tartalmaz ragasztót, ami maradéktalan fel- és leszerelést tesz lehetővé. A hagyományos ragasztó alapú szalagoktól eltérően pedig nedves vagy szennyezett felületekre is felhordható anélkül, hogy ez befolyásolná a teljesítményt. Kiváló dielektromos szilárdsággal, ózonállósággal, magas és alacsony hőmérsékleti stabilitással és nedvességállósággal rendelkezik. Téglalap alakú szalag: Ez a szalag egyenletes vastagságú az önolvadó szilikon szalag keresztmetszetében. Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol nincs szükség sima, egyenletes külső szalagrétegre. Leginkább a hagyományos elektromos szalagokra hasonlít.

Háromszög alakú szalag: Ennek a szalagnak kúpos háromszög keresztmetszete van, amely vastagabb a közepén, és eltérő színű keresztmetszete fut le a középvonalon. Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a bevonat vastagsága nem mutathat látható átfedést. Szinuszos téglalap alakú szalag: Ez a szalag egyenletes keresztmetszetű, és egy folyamatos szinuszos üvegszál van benne. Ez a szalag megnövelt szakítószilárdságot és szabályozott nyúlást biztosít 15% és 25% között. Ez a szalag ideális olyan alkalmazásokhoz, amelyek kiváló mechanikai jellemzőket és összetett formákhoz való alkalmazkodást igényelnek. Amennyiben még ennél is többet tudna meg és megtekintené a kínálatot keresse fel a szilikon-webaruhaz.hu weboldalt és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel.