Lehetséges az ablak- és ajtócsere féláron?

Ha már régóta tervben van az ajtó- és nyílászáró csere, akkor jobb nem halogatni tovább, ugyanis az Otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a teljes költség ötven százaléka visszakapható, ami azt jelenti, hogy a felújítás féláron elvégezhető. Ha segítségre van szüksége, akkor érdemes a PET-RO Nyílászáró szakembereit keresni!

Az ablak- és ajtócsere féláron való kivitelezése kapcsán itt tájékozódhat bővebben! A nyílászárócseréhez senkinek sincs igazán kedve, hiszen egy meglehetősen macerás és drága beruházásról van szó. Az viszont kétségtelen, hogy számos előnnyel jár a nyílászárók cseréje, ezért érdemes megfontolni. Ilyen előny például a ház vagy lakás jobb hő- és hangszigetelése, a kellemesebb komfortérzet, illetve a rezsiköltség csökkenése. Ráadásul az is egy komoly érv, hogy a nyílászárók cseréje nagy mértékben növeli az ingatlan értékét. A nyílászárócsere tehát hosszútávra szól. Ha befektetési célból birtokolja az ingatlant, abban az esetben is jó döntés, hiszen így haszonnal tud túladni rajta. Egy ilyen kaliberű felújítás, mint a nyílászárók cseréje, viszont egyáltalán nem olcsó.

Az Otthonfelújítási támogatással a nyílászárócsere költségeit meg lehet felezni. Ha teljesülnek a kiszabott feltételek lakás- vagy házfelújítás esetén, akkor visszaigényelhető a felújításra fordított összeg, de legfeljebb hárommillió forint. Így fele annyiért tudja elvégeztetni a nyílászárócserét. Ha eddig nem állt rendelkezésre elegendő forrás a felújításhoz, akkor itt az ideje, hogy újra átszámolja a családi költségvetést és a támogatás segítségével megvalósítsa a régóta dédelgetett álmokat, terveket. Ha szeretné, hogy a folyamat gördülékenyen haladjon, akkor érdemes a PET-RO Nyílászárót szakértőinek segítségét kérni.