Géptároló a legjobb áron az interneten!

Tárolósátraink ideálisak ideiglenes vagy félig állandó raktári sátraknak, kültéri műhelyek sátrainak, garázssátraknak, mezőgazdasági raktársátraknak és bármilyen más ipari átmeneti tárolónak. A sátortároló mezőgazdasági termékek, de akár nehézgépek tárolására is alkalmas. Tárolósátraink erős, vízálló és UV-álló PVC szövetburkolattal készülnek, amely akadályt képez a gép és az elemek között.

Géptároló a legjobb áron várja a gravetti.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg géptároló kínálatunkat hogy megrendelhesse azt, amely minden igényét kielégíti.  A tároló fő szerkezete horganyzott acél vagy alumínium keretből készül, majd PVC burkolata a sátorvázhoz szorosan illeszkedő hegesztéssel, belülről hurkos fűzéssel tartja a helyén. A géptárolósátor egyetlen PVC anyagú tetővel rendelkezik, erős ötvözött acél vázzal. A sátor lábai a talajhoz vannak rögzítve, hogy biztosítsák a szerkezet stabilitását. Zárt állapotban a sátornak megfelelő védelmet kell biztosítania a por, a szél, az eső és a rovarok ellen. Az ajtók testre szabhatók, hogy felfelé gördüljenek. A szellőzés optimalizálva van.

Áthelyezhető, könnyen felállítható és szétszerelhető, bármilyen helyen és alkalomra használható rövid vagy hosszú távú telepítéseknél. Tágas belső térrel rendelkezik és nincsenek középpólusok. Bővebb leírásért és további információkért megéri benézni hozzánk a gravetti.hu weboldalra, ahol megtalálhatja teljes kínálatunkat is az árakkal együtt és többet tudhat meg a tároló sátrak kiszállításáról is. Amennyiben kérdések merülnek fel a géptárolókkal kapcsolatban, ezeket is felteheti nekünk elérhetőségeink egyikén, tehát vegye fel velünk a kapcsolatot és barátságos csapatunk mindenki kérdésére választ ad.