Jól teljesítő antigraffiti bevonat online!

A graffiti elleni bevonat olyan bevonat, amely megakadályozza, hogy a graffitifesték a felületekhez tapadjon. Évente több milliárd forintba kerül az épületek falfirkájának eltávolítása. Sok város indított graffitiellenes programokat, de a vandalizmus továbbra is probléma.

Antigraffiti bevonat rendelhető pénztárcakímélő áron a fitinfo.hu weboldalon, tehát ha önnek is szüksége lenne egy prémium minőségű antigraffiti bevonatra, akkor itt a helye weboldalunkon. Világszerte a cégek olyan bevonatokat próbálnak kifejleszteni, amelyek megakadályozzák, hogy a vandálok elrontsák a köz- és magántulajdont. A fejlesztés alatt álló bevonat lehet maga a festék, vagy a meglévő festék vagy épülethomlokzat tetejére felvitt átlátszó bevonat. Az aljzattól és a graffiti súlyosságától függően a különböző bevonatok különböző előnyökkel járnak. Manapság kétféle festéket használnak. Az első vízbázisú festék, például latex- és akrilfesték, a második pedig olajbázisú festék. A választott festék a festendő alapfelülettől és a kívánt végeredménytől függ. Minden festéknek ugyanaz az alapszerkezete: Pigment – ​​A festéknek az a része, amelyet a szem lát. A pigment átlátszóságot és színt ad a festéknek. Minden festék pigmentje titán-dioxidból (TiO2) vagy cink-oxidból (ZanO) álló fehér bázist tartalmaz. A kívánt szín elérése érdekében festékeket adnak a pigmenthez.

Kötőanyag – a kötőanyag az a ragasztó, amely összetartja a festéket. Ez általában egy polimer, amely szárításkor polimerizálódik, hogy a pigmentek homogének legyenek és tapadjanak a hordozóhoz. Oldószer – ez a festék nagy része, ezt használják a festék bedolgozhatóságának megőrzésére, ha nedves. Miután a festéket felvitték egy felületre, az oldószer elpárolog, a pigment és a kötőanyag összeolvad, és egységes bevonatot képez. Az oldószer vízbázisú festékeknél víz, olajbázisú festékeknél olaj. További információkért és antigraffiti bevonat rendelésért keresse fel a fitinfo.hu weboldalt.