Hatályos cégkivonat akár már aznap

Egy fontos dokumentum online igénylése esetén sokszor nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy akár napokat is várjuk a megérkezésére, hiszen legtöbb esetben azért is választjuk ezt a formát, hogy minél előbb hozzájuthassunk.

Hatályos cégkivonat minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazza. Manapság már legtöbbször nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy naphosszakat töltsünk egy-egy dokumentum beszerzésével, ugyanis az egyik legnagyobb kincs a 21. században az idő. Abból pedig mindenkinek kevés van. Ezekre a problémákra nyújt megoldást az online felület melyen keresztül az összes cégdokumentum beszerezhető. Legyen szó elektronikus formátumról, vagy közhiteles papír alapú dokumentumról nálunk mindkettő pár kattintás által megrendelhető. Manapság ahhoz, hogy igazolni tudjuk, hogy közünk van a céghez, mindenhol fel kell mutatnunk a cégkivonatot. Ám kisebb ügyintézések esetén a legtöbbször elegendő szokott lenni az elektronikus úton kézbesített nyomtatható Pdf formátumú dokumentum.

Közhiteles papír alapú dokumentumra akkor lehet szükségünk pl. ha pályázati ügyintézést rendezünk, illetve banki ügyintézés esetén es3 cégkivonatra lesz szükségünk. Amennyiben külföldi ügyintézésről van szó, akkor minden esetben az Apostille cégkivonatot válasszuk. Ám a legjobb, ha ügyintézés előtt mindig megkérdezzük a befogadó szervez, hiszen így meggyőződhetünk róla, hogy a szükséges dokumentumokat szereztük be. Hiszen több féle cégkivonat is létezik, melyek az online felületnek köszönhetően nálunk mind beszerezhetőek. Amennyiben az elektronikus formátumot választjuk, akkor azt általában még aznap pár órán belül kézbesítik e-mailen keresztül letölthető formátumban. A papír alapú dokumentumokat futár által kézbesítik.