Gépjármű kárrendezés egyszerűen

Ha baleset történik, akkor a kárügyintézés során, jó, ha van valaki, aki segít eligazodni a kárbejelentés és ügyintézés útvesztőjében. Ha Ön sem szeretne egyedül lenni a bajban, tudunk megoldást!

Gépjármű kárrendezés egy hosszú és idegőrlő folyamat is tud lenni, kivéve abban az esetben, ha van segítsége. Az Elastic-Car Kft. munkatársai tisztában vannak vele, hogy ha valaki balesetet szenved, főleg, ha még komolyan meg is sérül, megterhelő még a kárügyintézéssel is foglalkoznia. Éppen ezért, ha hozzájuk fordul, segítenek a kárügyintézésben, leveszik az Ön válláról, az ezzel járó terheket. Legyen szó casco – s vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről. Ha balesetet szenvedne, kérhet tőlük autómentést, valamint megjavítják autóját, a karosszéria hibáit kijavítják, újra fényezik. A biztosító társasággal számla alapján elszámolnak, így nem kell Önnek keresgélnie, kínlódnia a javítási procedúrával. A megjavított autót ezek után átveheti adott címen vagy az Elastic-Car Kft telephelyén.

A kárrendezés során számos dokumentumra szükség lesz. Ha szeretné látni ezek teljes listáját, akkor látogasson el az elasticcar.hu weboldalra. Ezenkívül, ha eddig gyakran használta autóját, akkor valószínűleg meg fogja érezni a hiányát, éppen ezért az Elastic-Car Kft. kölcsönautóval áll rendelkezésre a javítás ideje alatt. Így továbbra is folytathatja megszokott életvitelét, nem kell drágán taxiznia vagy tömegközlekedéssel utaznia. A Elastic-Car Kft. tisztában van vele, hogy sokan választanak különféle biztosítókat, éppen ezért jelenleg az Elastic-Car Kft. 13 biztosítótársasággal áll kapcsolatban, így tökéletesen tisztában van a kárrendezés folyamatával, de akár a biztosítások terén is szakszerű tanácsadással tudnak az autótulajdonosok rendelkezésére állni.