Fül orr gégészet a Belvárosi Orvosi Centrumban

A fül orr gégészet számos panaszra találhat megoldást, többek közt a szénanáthára, orrvérzésre, különféle gyulladásokra, szűrővizsgálatokra.

Fül orr gégészet nagy segítséget jelent mindazok számára, akiknek az arcüreg, orr, fül é még hosszan sorolhatnánk, hogy milyen problémákkal van problémája. Sokan nem is feltétlenül vannak tisztában azzal, hogy milyen panaszokkal érdemes a fül orr gégészetre menni. Az orrvérzés, arcüreggyulladás, középfülgyulladás egyértelmű, hogy ide tartozik. Az egyik leggyakoribb allergiás megbetegedés, a szénanátha, melyre szintén a fül orr gégészeten tud gyógymódot találni a páciens. Sokan nem is sejtik, hogy az allergiás megbetegedésekre való hajlam öröklődik, így, ha a felmenők közt volt, aki szénanáthával küzdött, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a fül orr gégészetre kivizsgálás céljából. Sajnos hazánkban egyre jobban terjed a szájüregi rákok száma, aminek kialakulása hátterében leginkább a dohányzás és a gyakori alkohol fogyasztás áll.

A fül orr gégészeten végeznek gócvizsgálatokat, ami azért igazán hasznos, mert a gócok a szervezetben található kóros, gyulladásos elváltozások, amik különféle tüneteket okozhatnak a páciensek számára, úgy mint, krónikus hajhullás, ekcéma, különféle bőrelváltozások. A páciens sokszor nem is sejti, hogy mi állhat a tünetek hátterében, azonban egy gyors vizsgálat hamar fényt deríthet rá. Talán meglepő lehet, de a horkolásra is megoldást nyújthatnak a fül orr gégészeten. Nem kell szenvedni a horkolástól párjának, ráadásul a horkolás komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, ezért érdemes komolyan venni. Bővebb információkat a Belvárosi Orvosi Centrumban találhat, elérhetőségekkel egyetemben.