Boomtrix játék kreatív gyerekeknek

Vannak gyerekek, akik szeretnek kísérletezni, játszani. Számukra az építő kockák sem csak egyszerű játékok, hanem a lehetőségek tárházát jelentik, amiből bármit létrehozhatnak.

Boomtrix egy igen érdekes játék, amivel a kreatív gyerekek hosszú időre le tudják kötni magukat. A Boomtrix ugyanis nem más, mint egy új típusú labda pálya rendszer. Hogy ez mit jelent? A játék tartalmaz tíz golyót, két trambulin tartó lábat és négy trambulint. A pályát a gyerek alakítja ki kedvére. Kikísérletezheti, hogy milyen messze legyenek egymástól a trambulinok, hogy a golyó egyikről a másikra pattanjon. Attól függően, hogy melyik típusú Boomtrix játékot vásárolja meg, a játékban található tartozékok száma és típusa változhat. A Boomtrix játék nem csak a kreatív gyerekek számára tökéletes, de azoknak is, akik szeretnek kísérletezni. A játékot elsősorban fiúk számára ajánlják, ugyanakkor kreatív, kísérletező lányok számára is tökéletes ajándék. Mivel kisebb tartozékokat is tartalmaz a játék, ezért mindenképp nagyobb gyerekek számára ajánlott, körülbelül nyolc éves kortól.

A Boomtrix játékkal akár ketten is játszhatnak, azonban egyedül is kiváló időtöltést garantál. A Boomtrix játékoknak több változata is megjelent, pénztárcához, valamint igényhez mérten lehet közülük választani. Ha a gyerek még sosem játszott vele, akkor először érdemes a Boomtrix kezdő szettet megvásárolni számára. A játék nagy előnye, hogy a finom motorikus képességet is fejleszti, miközben a gyerek kiválóan szórakozik. A Boomtrix kezdő szettben számos tartozék található, például mutatványos gyűrű, indító torony vagy labdatároló, de a fémgolyók és a trambulin is megtalálhatók a kezdő szettben. Egyszóval a játék kiváló szórakozási lehetőséget nyújt!