A sokoldalú, különleges klasszikus márvány

Az öntött márványról sokan áradoznak, mondhatni felsőbbrendű anyagként emlegetik. Számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik ez az anyag, ami miatt sokan kedvelik. Igazán könnyen formázható, strapabíró, tehát igazán ellenálló, illetve évtizedeken át tartó intenzív használatra tervezték.

A klasszikus márvány előnyeiről itt tudhat meg bővebb információkat! A márványt sokan ridegnek hiszik, ami egyáltalán nem igaz, sőt a természetes kővel szemben kellemesen meleg hatású a felülete. Még az érzékeny beltéri növények számára is ideális felületet jelent. A kreatívabbak akár ülőfelületet is képezhetnek belőle egy széles ablakpárkányon. A tervezés során nagyon sok lehetőség adódik, így gyakorlatilag a megrendelő fantáziájára van bízva mi mindent szeretne csinálni a márványból. A hosszú élettartam és a vonzó esztétika egyaránt nagyszerű előnyök, ugyanakkor az egyszerű telepítési potenciál is sokak számára vonzó. Az öntött márványból készült ablakpárkány beltéren, illetve kültéren is működő opció. Számtalan variációban alkalmazható, bármilyen formájú lehet, valamint teljes anyagvastagságban színezettek. Ez alól a gránitmintázat számít kivételnek.

Mindezeknek a kiváló tulajdonságoknak köszönhetően a márvány ablakpárkány akár a merész építési projektek alkalmazására is tökéletesen alkalmas. Mivel a PET-RO Nyílászáró Kft-nél rendkívül nagy a rendelkezésre álló minták skálája, ezért az egyszerű szürkétől kezdve, az elegáns fehéren át a különféle gránitdekorokig. A Helopal Classic ablakpárkány szinte minden környezetbe tökéletesen beillik. A Helopal ablakpárkány vágható, fúrható, köszörülhető, ragasztható, tehát könnyen megmunkálható anyag. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!