Teherlift rendelhető nálunk!

A teherlifteket áruk és anyagok szállítására tervezték az épületben. A személyszállító liftekhez képest a teherkocsik lassabb sebességgel közlekednek, sokkal nehezebb terhet tudnak szállítani, és úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a keményebb munkakörülményeknek.

Teherlift rendelhető alacsony áron, széles kínálatban a gedalift.hu weboldalra látogatva, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is éppen teherliftet keres. Sokkal fontosabb, hogy a teherfelvonók praktikusak legyenek, nem pedig vonzóak, ezért tervezték őket a maximális biztonság érdekében. A teherlift általában függőlegesen nyitható ajtókat tartalmaz. A régebbi modellek akár kézzel működtetett fakapukkal is rendelkezhetnek. Ha szüksége van egy teherfelvonóra, különböző osztályozások határozzák meg a maximális kapacitást és a megengedett be- és kirakodási folyamatokat. A osztály: Általános rakományterhelés: Ez az áruosztály ideális olyan elosztott rakományokhoz, ahol egyetlen elem súlya nem haladja meg a lift kapacitásának 1/4 -ét. A terhet kézi targoncával vagy manuálisan kezelik a személygépkocsi platformján. B osztály: Gépjármű rakodás: A B osztályú teherlift személygépkocsik, teherautók és más típusú járművek szállítására szolgál.

C1 osztály: Ipari teherautó-rakodás: A C1 osztályú teherlifttel négykerekű járművet használhat a lift be- és kirakásához. A jármű és a teher együttes súlya azonban nem haladhatja meg a névleges teherbírást. A tárgyak be- és kirakásához használt jármű használat közben a liftben maradhat. C2 osztály: Ipari teherautó-rakodás: A C2 osztályú teherfelvonók a névleges kapacitás 150% -át teszik ki a peron maximális terhelésére. Ezzel a típusú lifttel villás targoncával tölthet fel egy személygépkocsit a névleges kapacitásig. A targoncát használat előtt el kell távolítani a felvonóból. További részletekért és rendelésért nézzen be a gedalift.hu weboldalra.