Horvátországi nyaralás online rendelése

Horvátország lenyűgözően gyönyörű növényzettel, valamint számos látványos vízeséssel és természeti parkkal rendelkezik. Például Zadarból 1 1/2 óra alatt eljuthat a Plitvicei Nemzeti Parkba. Ez Európa egyik legszebb természeti parkja! Itt 16 tó található, némelyik 46 méter mély és több mint 400 méter hosszú.

Horvátországi nyaralás online várja az invia.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be weboldalunkra és tekintse meg a legolcsóbb ajánlatokat. Béreljen jet-ski-t, hajót vagy katamaránt egy tengerparti városban, és látogassa meg a part menti szigeteket. Sokan ismerik Horvátországot az országban szervezett fantasztikus fesztiválok miatt. És jó okkal Horvátországot Európa legjobb zenei fesztiváljaival rendelkező országnak választották. Miért? A gyakran látványos helyszínek, gyönyörű strandok és viszonylag olcsó italok miatt. Híres fesztiválok az Outlook Fesztivál, az Ultra Európa, a Dimensions Festival. És ha nincs történik fesztivál, amikor Horvátországba megy, akkor ne aggódjon. A nyüzsgő éjszakai életben kedve szerint táncolhat.

Lélegzetelállító táj húzódik északról délre. Szinte túl sok látnivaló van egy utazás során. Döntse el, mit szeretne látni, és repüljön kedvenc úti céljához. Nos akkor mire vár még? Ha finomat szeretne enni, amikor nyaral, a horvát konyha nem hagyja cserben. Minden a friss, szezonális alapanyagokról, hagyományokról és ősi receptekről szól. Az Adriai-tenger által körülvett part mentén természetesen frissen grillezett halat és a meleg időjárásnak megfelelő könnyű ételeket fogyaszthat. Ha beljebb utazik, több húst és rakott ételt fog látni a menüben. Helyi bor kell az étkezéshez? Vagy akár egy sör? Egy korsó egyáltalán nem kerül sokba. Egészségére! Szeretne egy kis akciót? Horvátország ezen a téren sem fog csalódást okozni. Ha szeretné, nyaralása minden napján mást tehet. Amennyiben többet tudna meg és megismerné ajánlatainkat kattintson az invia.hu-ra.