A mindig érzékeny, száraz/dehidratált bőr kozmetikai kezelése kiemelkedően fontos

Az érzékeny bőr nem olyan betegség, amelyet az orvos diagnosztizálhat. Ez általában egy másik állapot tünete. Lehet, hogy azt sem tudja, hogy érzékeny bőrrel rendelkezik, amíg nem reagál rosszul egy kozmetikai termékre, például szappanra, hidratálóra vagy sminkre.

A mindig érzékeny, száraz/dehidratált bőr kozmetikai kezelése kiemelkedően fontos, éppen ezért forduljon bátran hozzánk a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon és itt megtalálhatja kezeléseinket érzékeny és száraz bőrre, valamint nálunk időpontfoglalásra is lesz lehetőség Kónya Imola doktornőhöz. A száraz bőrt úgy kezelheti, hogy eléri, hogy visszatérjen nedvességet az érintett területekre. Ha egy hidratáló krémet vagy kenőcsöt naponta kétszer vagy háromszor alkalmaz, az elősegíti a nedvesség helyreállítását és megakadályozza a bőr kiszáradását a jövőben. Használjon illatmentes hidratálót, amelyet érzékeny bőrű embereknek terveztek. Ha viszont nem szeretné krémekre bízni a hidratálást és a kezelést, akkor forduljon hozzánk bizalommal és kérhet anti-oxidáns kezelést, biomolekuláris lapmaszk kezelést, vagy akár őssejtes kezelést is.

Nagyon sok különböző állapot okozhatja a bőr érzékenységét. Egyesek komolyabb kezelést igényelnek, mint mások. Ha arra gyanakszik, hogy a bőr állapota allergiás reakciót mutat, érdemes fontolóra vennie az egyeztetést velünk. Ha még ennél is több részletet és információt olvasna a kezelésekről, klinikánkról vagy megtekintené árainkat, akkor mindenképpen keresse fel a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti. Amennyiben weboldalunkra kattint megtalálja majd az árakat és szolgáltatásaink teljes listáját is. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és csapatunk minden kérdésre választ ad.