Személyautó stabilizátor az egyenletes úton tartásért

A stabilizátor része a legtöbb járműfelfüggesztési rendszernek. Úgy tervezték, hogy csökkentse finomítsa a felfüggesztést és összeköti az első kereket (bal és jobb) és sok esetben a hátsó kerekeket az egyes kerekek felfüggesztési alkatrészéhez kapcsolt rövid láncokon keresztül. A stabilizálót elfordulásgátlóknak és lengőkaroknak is nevezik.

Személyautó stabilizátor az egyenletes úton tartásért elérhető méghozzá kedvező áron az alkatreszek.hu weboldalon tehát keressen fel minket, ha ön is úgy érzi, itt az ideje kicserélni személyautójában a stabilizátort. A stabilizátor-rendszerek több alkatrészből állnak, beleértve magát a stabilizátorrudat, stabilizáló összekötőket, stabilizáló összekötő aljzatokat, stabilizátorrudat a járműváz perselyeire és perselyrögzítőket, amelyek az perselyeket a helyükön tartják. Ezeket az alkatrészeket úgy tervezték, hogy elősegítsék a jármű egymással szemben lévő oldalainak leengedését vagy megemelkedését hasonló magasságokba.

A stabilizátor rúd célja, hogy a jármű karosszériáját laposan tartsa azáltal, hogy erőt mozgat a test egyik oldaláról a másik oldalra. A stabilizáló rudak működésének megértése érdekében képzeljen el egy fém rudat cső alakú acélból, amelynek átmérője egy-két hüvelyk és „U” alakú. Ha az első gumiabroncsok egymástól öt lábnyira helyezkednek el, akkor a rúd körülbelül négy láb hosszú lesz, és a két gumiabroncs között található. A rúd két helyen biztonságosan rögzítve van a jármű vázához vagy karosszéria eleméhez. A perselyek és a konzolok lehetővé teszik a rúd hajlítását és elfordulását, de abban a helyzetben maradnak, ahol a járművázhoz rögzítik őket. Weboldalunkon, az alkatresz.hu-n is talál majd ilyen alkatrészeket méghozzá a legjobb áron, minden autómárkához és évjárathoz tehát mindenképpen megéri benézni hozzánk.