Budapest új építésű lakások egyéni parkolóval

Sokan nem gondolnák, de hatalmas felelősséggel jár egy új építésű lakás vétele. Nem szabad figyelmen kívül hagyni néhány alapvető kritériumot, amely alapján életünk otthonát vásároljuk meg.

A Budapest új építésű lakások óriási kínálatban megtekinthetők a Pannonia lakópark oldalán. A vásárlás során alaposan át kell gondolni, hogy melyek az igények és milyen kritériumoknak feleljen meg az új lakás. A Pannónia ház több mint 200 lakást kínál eladásra, ahol kényelmesen élheti mindennapjait, a legcsodálatosabb környezetben, hiszen a város szívében található, közel a rakparthoz, Margit szigethez és a belvároshoz is. A lakások 40 és 120 négyzetméteres alapterülettel rendelkeznek, így mindenki számára megfelelők az igények. A 8 emeletes épületben, 2,3 és 4 szobás lakások találhatók, három lépcsőház pedig a könnyed és egyszerű közlekedést biztosítja a lakóknak. A parkolást a pincegarázs és a földszinten megtalálható garázs biztosítja és itt a kerékpárok számára kialakított tárolókat is igénybe veheti. A biztonság nagyon fontos számunkra, ezért a biztonsági szolgálat és kamerarendszer is ügyel arra, hogy minden lakó biztonságban érezze magát.

A Pannónia lakópark kicsiknek és nagyoknak is megfelelő otthont biztosít, hiszen tökéletes lehetőségek találhatók meg a környéken a kikapcsolódásra és a szórakozásra is. A főváros szíve nagyon közel van a Pannónia házhoz, így néhány perc sétával megközelítheti Budapest nyüzsgő belvárosát, de ha a természetre vágyik akkor a Margit sziget nyújt kitűnő lehetőségeket a kikapcsolódásra. Válassza a Pannónia házat, ha új építésű lakást szeretne vásárolni, mert számos előnye van és ráadásul kedvezményes áron juthat egy belvárosi lakáshoz. Tárcsázza a +36 20 366 3660 telefonszámot, ha kérdése van, mert kollégáink készséggel állnak rendelkezésére munkanapokon!