Thule – Ha nem elég nagy a csomagtér

Egy hosszabb utazásra készülve, mindig sok csomaggal kelünk útra, hiszen az időjárási viszonyokat és további szükségleteinket kell figyelembe venni. Egy nő sosem indul el kevés ruhával és cipővel.

Szépségápolási kellékeit sem hagyja otthon, hisz azokra mindenképp szüksége van, s bár eltervezi, hogy nem sok mindent pakol össze, végül 2 bőrönd és 3 táska az ő holmijaival telik meg, ehhez adódik még a család többi tagjának a csomagja is. De mit hagyjunk otthon, ha a csomagtér nem elég tágas? Nos, semmit, hisz professzionális megoldások léteznek, így semminek sem kell kikerülnie a bőröndből.

A Thule szállítóeszközök világszerte ismertek és elterjedtek. Minőségi svéd termékek egyedi formatervezéssel. Ha a csomagtartó már megtelt és nem szeretnénk az utas részt is zsúfolni, lehetőségünk van például, arra, hogy autónk tetejére egy tetőboxot szereljünk, s így nem kell aggódnunk poggyászainak mennyisége miatt. A Thule kínálatában kiváló minőségű, strapabíró darabokat talál. Jól lerögzítheti plusz csomagjait egy tetőcsomagtartó rácsra is, melyet szintén megtalál a Thule termékei között. A síelőknek és vízi sportokat űzőknek sem kell aggódniuk a felől, hogy kellékeik megsérülnek a szállítás alatt, hiszen síléctartók és egyéb kiváló tárolók használatával, nem csak az utasok, de a kellékek is biztonságban megérkeznek az úticélhoz. A kerékpározók figyelmébe ajánljuk a Thule kerékpártartókat, amelyek jól alkalmazkodnak az útviszonyokhoz, a sebességhez és egyensúlyban tartják a rajtuk elhelyezett bicikliket.

Ha önnek is szüksége van egy pótcsomagtartóra, vagy bármilyen eszközre, amellyel megkönnyítheti az utazást, nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra, ahol megvásárolhatja a Thule termékeit, vagy akár kölcsönözhet is.