Terveztesse meg mosolyát Budapesten!

A mosolytervezés Amerikából, valamint Olaszországból indult ki, azonban ma már a világ legtöbb részén elérhető szolgáltatás. A Budapest Smile Expert Fogászat széles szolgáltatási palettáján többek közt a mosolytervezés is megtalálható.

Mosolytervezés Budapest – Egykor a hollywoodi. ragyogó, esztétikus, rendezett fogsor messzi álomnak tűnt, ma már azonban egyáltalán nem az. A mosolytervezés keretein belül a fogorvos professzionális szoftverek segítségével megtervezi a páciens mosolyát. A fogesztétikai kezelés nem csak a fogak fehérítését jelenti, hanem a komolyabb problémák kezelését is, mint például az állkapocsfájdalom vagy a harapási rendellenességek. Az állkapocsfájdalom kezelése különösen fontos, hiszen a páciens életében krónikus fájdalomként van jelen, így folyamatosan rontva életminőségét. A fogsornak tehát nem csak esztétikailag kell rendben lennie, hanem egészségügyileg is. A mosolytervezés egy igazán komplex folyamat, amely lényegét tekintve a személyiséghez, archoz passzoló mosoly kialakítását jelenti. Ez a fogak alakjának és színének tervezését, valamint precíz kialakítását is jelenti.

A mosolytervezést több tényező is befolyásolja, mint például a páciens neme, kora, az ajkak íveltsége és a fogak kiindulási színe. Természetesen a mosoly arccal való harmóniája is nagyon fontos. A mai modern szoftvereknek köszönhetően a pácienseknek nem kell csupán elképzeléseikre hagyatkozniuk, hanem a modern szoftvereknek köszönhetően már a folyamat elején látnak egy várható képet az eredményről. Ha szeretné végre elérni a rég áhított mosolyt, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a Smile Expert Fogászat online platformjára, a smileexpert.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!