Italwax beszerzése alacsony áron

Míg a gyantagyöngyök 2014 óta vannak a piacon, csak a közelmúltban váltak népszerűvé.  A ragacsos forró viasszal ellentétben a gyantagyöngyökkel végzett szőrtelenítéshez nincs szükség gyantázási csíkokra, és lecsökkenti a hagyományos gyantázási eljárással járó időt és rendetlenséget. Bár a gyöngyök valamivel drágábbak, mint a hagyományos gyanta, kevésbé fájdalmassá és rendetlenné teszik a folyamatot.

Italwax rendelés olcsón elérhető a probeauty.hu weboldalon, ezért nem árthat benézni hozzánk ha önt is érdekelné a gyantagyöngy kínálatunk. Népszerűségének másik oka a gyengéd érintése a szőrtelenítés során, még érzékeny bőrön is. Ezért fordulnak sokan szőrtelenítéshez az olyan érzékeny területeken, mint az arc, a bikini terület és a hónalj. Tehát ha szeretné kipróbálni a gyantagyöngyökkel végzett otthoni gyantázást, engedje meg, hogy végig kísérjük a folyamaton. Állítsa a gyantamelegítő hőmérsékletét a legmelegebb fokozatra 5 percig. Ezután tegyen 2-3 evőkanál gyantagyöngyöt a gyantamelegítőbe. Hagyja állni a gyöngyöket 15-20 percig, majd csökkentse a hőmérsékletet közepes hőfokozatra. A gyantagyöngyök rövid időn belül megolvadnak, sűrűvé és mézszerűvé válnak. Ilyenkor ideje elkezdeni.

Spatula segítségével vigye fel a gyantát a szőr növekedésének irányában. Mivel nincsenek benne csíkok, adjon hozzá egy kis pluszt a legdélebbi végén, hogy kialakítson egy fogantyút a lehúzáshoz. Hagyja száradni 2-3 percig, amíg műanyagra nem hasonlít. Fogja meg a gyantarész végén kialakított fogantyút, és egyetlen gyors mozdulattal rántsa le a szőr növekedésével ellentétes irányba. Ismételje meg ezt az eljárást, amíg el nem távolítja az összes nem kívánt szőrszálat. Bővebb leírásért és rendelésért mindenképpen nézzen be a probeauty.hu weboldalra és itt minden részletet megtalál a rendeléssel kapcsolatban is.