Területfejlesztés eredményesen alkalmazható

A területfejlesztési és területrendezési tervezésben eredményesen alkalmazható az operatív fejlesztési megközelítés és a partnerségen alapuló fejlesztési logika együttese. Amely vonatkozhat kistérségre, határon átnyúló vagy akár nagyobb térségre egyaránt.

Területfejlesztés a sikeres projekt érdekében válassza a Városfejlesztés Zrt.-t. Ugyanis mi vállaljuk a települési önkormányzatok térségi szinten összehangolt területfejlesztési és területfejlesztési tevékenységét megalapozó területfejlesztési, illetve területrendezési tervek és tanulmánytervek teljes körű kidolgozását. Ezen felül a Városfejlesztési Zrt. vállalja még a területfejlesztési, térségi fejlesztési illetve ezen kívül még a felzárkóztatási stratégiák, operatív programok és még a stratégiai fejlesztési tervek kidolgozást is egyben. Amennyiben minket választ, akkor a Városfejlesztési Zrt. területfejlesztési tervek és stratégiák során a területrendezési és területrendezési tervekben rögzített, illetve egyes eseteknél olyan is előfordulhat, hogy azon kívül megfogalmazott települési önkormányzati és kistérségi szintű fejlesztési elképzelések megvalósíthatóságának komplex vizsgálata és kiértékelése alapján határozzák meg a stratégiában.

Illetve a stratégiai fejlesztési tervekben, vagy a területrendezési tervekben rögzítésre kerülő fejlesztéseket. Amennyiben pályázati lehetőségeket szeretnénk megragadni, akkor a Városfejlesztési Zrt. ebben is áll a rendelkezésükre. Ami biztosítunk az egy szakmailag megalapozott és jól előkészített megvalósíthatóság követelményeinek megfelelő komplex előkészület. Amely magába foglalja a társadalmi, gazdasági és műszaki szempontokat is. Keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, melyet a varosfejlesztes.hu oldalára kattintva tekinthet meg.