Ablaktörlő motor minden mennyiségben!

A szélvédő ablaktörlő motorja az ablaktörlő karját az adapterhez csatlakoztatott lapátokkal hajtja, az ablaktörlő kar működését szabályozza, és ha a kar beragadt, vagy ha a lapát az üvegre fagyott, akkor leéghet, és akkor eljön az ideje a cserének. A végeredmény ugyanaz: nehéz az ablakon keresztül látni az esőben és a hóban, hiszen mindegy, hogy mi romlott el az ablaktörlő motorban, a látás mindenképp nehéz lesz rossz időjárási körülmények között.

Ablaktörlő motor kapható széles kínálatban nálunk, ezért megéri hozzánk fordulni ha ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje kicserélni az ablaktörlő motort. Ha minket választ, akkor kedvező árakra számíthat és a kiszállítás is villámgyors lesz. Az ablaktörlő motor javítását egy autóipari elektronikai szolgáltató központban érdemes elvégeztetni, mivel az ablaktörlő legfontosabb része az elektromos motor. Teljesítménye az autómárkák és a típusok függvényében változik, az ablaktörlő mechanizmusától, a pengék méretétől függően. Ezzel szemben működésének alapja ugyanaz az elv, a márkától függetlenül.

Az ablaktörlő motor ára természetesen függ az alkalmazott műszaki megoldás összetettségétől, a gyártási költségtől, de a divattól, és a márka népszerűségétől is. Az autó ablaktörlője minden esetben márkafüggő. Az ablaktörlő motorok nem csak márka szerint vannak csoportosítva, hanem az alapján is, hogy a hátsó ablaktörlő meghajtására vagy az első ablaktörlő meghajtására szolgálnak. Azt híhetjük, hogy a hátsó alig különbözik a szélvédőtől, de ez tévedés. A hátsó ablaktörlő motorja nagyon eltérő feszültségnek van kitéve és más hajtóművekben működik. Bővebben erről és a teljes ablaktörlő motor kínálat megtekintéséért nézzen be hozzánk és mindent megtudhat, valamint ha kérdése van, mi azokat is nagyon szívesen megválaszoljuk.