Szépágynemű: Vastag flanel ágyneműhuzat

Röpködnek a fránya mínuszok, de egy jó vastag flanel ágyneműhuzat felmelegít a leghidegebb téli estéken is. Régóta tart a szürkeség. A hideg, a napfény nélküli hosszú tél mindannyiunkat megvisel. Kit kevésbé, kit jobban. Biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon várja már a tavaszt. A legszebb és legmelegebb vastag flanel ágyneműhuzat és a puha, meleg lakástextil viszont gondoskodik rólad a hideg, fagyos téli hónapokban is.

Szívet melengető lakberendezési praktikákkal szebbé varázsolható a legszürkébb tél is.

Mikkel dobhatjuk fel otthonunkat? Miktől érezhetjük jobban magunkat? Mitől lesz jobb a kedved? Íme:

  • Szőnyeggel. Puha szőnyegből sosem elég! Tegyünk szőnyeget mindenhova! Puha és melegséget sugárzó szőnyeg, amely minden lépésed epekedve várja. Kombináld stílusosan a falak színével, a bútorok színével és a siker garantált. Kis helyiségbe ne tegyünk hatalmas mintával tarkított szőnyeget, ide jobb lesz egy egyszínű, minta nélküli, visszafogott darab.
  • Világításnál válasszunk meleg fehér fényt, ami sokkal barátságosabb, mint a hideg fény. Extra lámpákkal, világító eszközökkel kellemesebb az otthoni atmoszféra. A gyertya pedig egyszerűen zseniálisam hangulatos.
  • Színes falak! A narancssárga például remek választás, ha jó hangulatra vágyunk. Jó kedvre derít még a legködösebb napokon is.
  • Lakástextíliák! A szőnyegek mellett alkalmazhatunk meleg, vastag takarókat, plédeket is. Egy plüss pléd a kanapén, egy a fotelban, egy a hálószobában, egy az olvasó sarokban. Ezek mellett puha díszpárnák is segítenek, ha meghittségre és melegségre vágyunk.
  • Vastag flanel ágyneműhuzat a hálószobában! Nekem ez a kedvencem a téli lakástextilek között. Ha a fázósabbak közé tartozol, mindenképpen be kell szerezned egy extra meleg vastag flanel ágyneműt és biztos nem fogsz fázni alatta egy pillanatra sem. A jó benne, hogy nők, férfiak és gyermekek kedvére is kaphatóak nagyon aranyos, kedves és vagány pasis flanel ágyneműk A hölgyek is kedvükre válogathatnak a legszebb virágmintás flanel ágyneműk között.
Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

A tél különleges, magunkba forduló és elcsendesítő hangulatának is megvan a szépsége és estéinek misztikus hangulata. Ilyenkor számot vethetünk, elgondolkodhatunk, nagy terveket szövögethetünk a hosszú estéinken. Biztonságos otthonunk melege az egyik legjobb érzés. Ki ne szeretne gyertyát gyújtani, vagy a kandalló ropogását hallgatni és nagyokat beszélgetni szeretteinkkel?

Otthonunk, családi fészkünk az egyik alapja kiegyensúlyozott életünknek. Alakítsd azt úgy, ahogy Neked a legjobb.