Szabadulószoba különleges alkalmakra!

Bármilyen alkalomról is legyen szó, születésnap, Valentin nap, vagy bármilyen másik alkalom, a tárgyi ajándékoknál sokkal jobb, ha élménnyel leped meg a másikat!  Az együtt eltöltött minőségi időnél nincs is szebb ajándék, így érdemes inkább ilyen ajándékban gondolkodni! A szabadulószoba kiváló ajándék!

Szabadulószoba – Van-e annál szebb ajándék, mint azért fizetni, hogy a szeretett személy egy szobába legyen zárva, ahonnan ki kell szabadulni? Persze, most sarkítottunk, azonban tény, hogy a szabadulószoba lényege, hogy ki kell onnan szabadulni. A legtöbb esetben nem egyedül, hanem meghatározott létszámú csapattal kell kiszabadulni. A szabadulás kulcsa a csapattagok közös munkája és a logikus gondolkodás. A szabadulószoba összekovácsolja a csapattagokat és életre szóló élményt garantál, ezért érdemes kipróbálni. Aki egyszer kipróbálja a szabadulószobát, az biztosan ki akar próbálni egy másikat is. Mivel minden szoba egyedi történettel és rejtvényekkel rendelkezik, ezért, ha egyet már kipróbáltatok, akkor bármelyik másikba is mehettek!

Szabadulószobák szerte az országban!

Manapság gyakorlatilag minden nagyobb városban van szabadulószoba, így, ha szeretnéd átélni a szabadulószobából való kijutás élményét, akkor bőven van rá lehetőséged. A fővárosban és Debrecenben található szabadulószobákról az exittheroom.hu weboldalon tudsz tájékozódni, továbbá akár online is lefoglalhatod időpontod. Már csak a csapatod kell összeszedned és próbára tenni magadat. Az exittheroom.hu weboldalon a szobák leírását és a szabadulás nehézségét is meg tudod tekinteni! Ha még sosem szabadultál, akkor érdemes egy könnyebb szabadulószobát választani, de ettől függetlenül a kezedben van a döntés, melyiket választod!