Sergio Tacchini órák, nem csak a tenisz szerelmeseinek!

Sergio Tacchini, az 1938-ban született, olasz származású ikont 17 évesen már hivatalos teniszezőként tartották számon a milánói teniszklubban. Tenisz tudása mellett a vállalkozói ambícióit is kamatoztatni kívánta, így alakult meg 1966-ban vállalata, mely később az ő nevét kapta.

A Sergio Tacchini órák már a teniszruha szettek elterjedése és a számos különböző sportágban szponzorált sportolók megléte után került forgalomba. Bár a vállalatnak voltak hullámvölgyei és vezetőváltásai, a Sergio Tacchini órák töretlenül robbannak a piacra, mindig megújulást mutatva. Az olasz jegyek és stílus valahogy minden darabban fellelhető. Az órák védjegye a minőség és a divatos megjelenés, mely hol az elegáns, hol a sportos vonalat követi. Ez teszi lehetővé, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő Sergio Tacchini órát. Ez a kényelmes viselet minőségi acélból készül, s japán óraszerkezet működteti.

A gyártó forgalmaz valódi bőr, fém, textil és szilikon felhasználásával készült szíjakkal ellátott modelleket is. Az üvegük ásványi üvegből kerül gyártásra. A vízállóságuk eltérő, így akinek ez fontos szempont, mindenképpen olvassa el a Sergio Tacchini órák modelljeinek részletes termékleírását! A vízállóságon kívül olyan kvalitásokkal rendelkeznek, mint a dátum vagy a hét napjainak kijelzése, a dual time vagy a 24 órás tárcsa. A különböző színek és az anyagok járulnak hozzá ahhoz, hogy egy márka többféle megjelenést kölcsönözhessen. A Sergio Tacchini órák megbízhatóak, egyedi formatervezésűek és megfizethető áron megvásárolhatóak. Az orauzlet.hu webshopon több oldalon keresztül válogathatnak a vásárlók a különböző modellek közül. Az órákra 1 év garanciát vállalnak. Válasszák ki az orauzlet.hu oldalról a legszimpatikusabb darabot és élvezzék az egykori teniszező örökségét a csuklóikon!