Raklapos szállítás az MXP futárszolgálattól

Nehéz olyan partnert találni, aki megbízható, tartja a határidőt és épségben elszállítja az adott termékeket. Főleg. ha nem kis mennyiségről van szó, hanem valóban nagy tömegről és nagyságról.

Minőségi raklapos szállítás esetén sok vállalkozó vakarja a fejét, hogy mégis kivel szállíttassa el áruját, termékeit, hisz nagy a verseny. Van, aki először keres partnert, más egy korábbi csalódás miatt keres új futárszolgálatot. Bárhogy is legyen a Mixpakk Futárszolgálatot bátran ajánljuk figyelmébe. A 12 óra előtt leadott rendeléseket még aznap fel tudják venni. Az ezután leadott megrendelések a következő napon kerülnek kiszállításra. A szállítás fix árakkal történik. Az utánvételes küldeménynek sincs semmi akadálya, azonban a maximum utánvét összeg fél millió forint lehet. Maga a kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe. A szállítandó áru 170 cm lehet raklappal együtt. A raklap összsúlya 600 kg lehet, efölött túlsúlyos raklap minősítés jár és a normál szállítási díjon kívül felárat számítanak fel.

Ha szeretne az ország területén belül szállítani, akkor a Mixpakk Futárszolgálat tökéletes erre a célra. A raklapos szállítás nagy körültekintést igényel, gondosan meg kell tervezni. Gondoskodni kell arról is, hogy a szállítmány ne lógjon le a raklapról, mivel az balesetveszélyes. Speciális alakú tárgyak esetén szükséges a megfelelő pántolás és rögzítés. A teljes stabilitás raklapot takaró fóliával érhető el. A raklapos szállításhoz érdemes szakértőkkel egyeztetni, akik tanácsot tudnak adni és a speciális helyzetekre is megoldást találnak. Ha bővebb információkra van szüksége a raklapos szállítást illetően, megtekintené az árakat vagy elérhetőségekre van szüksége, akkor látogasson el a mixpakk.hu weboldalra.