Q10 koenzim kedvezményes áron

A Q10 koenzim (CoQ10) egy antioxidáns, amelyet teste természetes úton termel. A sejtjei a CoQ10-et használják növekedéshez és fenntartáshoz. Az életkor előrehaladtával a CoQ10 szintje csökken. A CoQ10 szint alacsonyabbnak bizonyult bizonyos betegségekben, például szívbetegségben szenvedőknél és azoknál is, akik sztatinoknak nevezett koleszterinszint-csökkentő gyógyszereket szednek.

Q10 koenzim rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon széles kínálatban tehát kattintson ide és mindent megtalál ezekkel a készítményekkel kapcsolatban. A leggyakrabban izomgyengeséget okozó rendellenességek csoportja jelentkezik q10 koenzim hiány esetén (mitokondriális myopathiák). Úgy tűnik, hogy a Q10 koenzim szájon át történő bevétele csökkenti a mitokondriális myopathiák tüneteit. A tünetek javulása azonban lassú. Vannak, akiknek a Q10 koenzimet 6 hónapig kell szedniük, hogy a legnagyobb hasznot érhessék el. A CoQ10 megtalálható húsban, halban és diófélékben. Az ezekben az étrendi forrásokban található CoQ10 mennyisége azonban nem elegendő ahhoz, hogy jelentősen növelje a CoQ10 szintjét a szervezetében. A CoQ10 étrend-kiegészítők kapszulák, rágótabletták, folyékony szirupok formájában kaphatók.

A CoQ10 segíthet megelőzni vagy kezelni bizonyos szívbetegségeket, valamint a migrénes fejfájást. A CoQ10-kiegészítők hasznosak lehetnek olyan állapotok kezelésében, mint a pangásos szívelégtelenség és a migrén megelőzése. A CoQ10 biztonságosnak tekinthető, kevés mellékhatással jár.  A CoQ10 nem bizonyítottan értékes a rák kezelésében, és csökkentheti a rákos kemoterápiás gyógyszerek egyik típusa által okozott szívkárosodás kockázatát. Bizonyíték van arra, hogy a CoQ10 csökkentheti a szívműtét egyes szövődményeinek kockázatát. Amennyiben még többet tudna meg és megtekintené teljes q10 koenzim kínálatunkat kattintson a gyogyvarazs.hu-ra.