Profi autódiagnosztika Szeged városában

Első pillantásra az autódiagnosztika egyszerű műveletnek látszik, azonban az az igazság, hogy egyáltalán nem az. Ennek oka, hogy nagyon sok esetben a megjelenített hibakód mindössze irányt mutat a tényleges meghibásodás felderítéséhez és nem egyértelműen mondja meg mi a probléma. A Kovács Autó Bosch Car Szerviz tapasztalt, nagy szakértelemmel rendelkező szakemberei az autódiagnosztikát prémium kategóriás berendezésekkel végzik.

Profi autódiagnosztika Szegeden teljeskörű szolgáltatást nyújt az autótulajdonosok számára. Ha autóját a Kovács Autó Bosch Car Szervizbe viszi, akkor biztos lehet benne, hogy garantáltan feltárják az autójában keletkezett problémák okait, a tapasztalatának és szakértelmének, valamint a korszerű Bosch KTS 560, Bosch FSA 740, Launch, Texa, Vag-Com, BMW diagnosztikai műszerekkel ötvözetének köszönhetően. A Kovács Autó Bosch Car Szerviz munkatársai segítenek eligazodni a hibakódok rengetegében, valamint a probléma beazonosítását követően mindenre kitérően tájékoztatják a javításhoz szükséges műveletekről, alkatrészekről. A hibakódok olvasásakor célzottan a problémás elektronikai egység vezérlőjének hibatároló egysége kerül kiolvasásra, majd ezt követően kinyomtatásra.

Ha az ügyfél kéri, akkor kérésére a hibakód törlésre kerül. A Kovács Autó Bosch Car Szerviz motordiagnosztika szolgáltatása tartalmazza a hibatároló-olvasást, valamint a hibához szorosan kapcsolható mérési értékek kiolvasását. Miután a szakemberek kiértékelték a kapott információkat javaslatot tesznek a hiba kijavításáról, valamint árajánlatot készítenek. Ha elfogadja az árajánlatot, akkor megkezdődhet a munka, a hiba kijavítása. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra!