Orosz tanulás az up2you.hu-n!

Az orosz sok más tudományággal jól kombinálható: üzlet és orosz, természettudomány és orosz, politológia vagy történelem és orosz, angol és orosz, egy másik idegen nyelv és orosz, matematika és orosz, zene és orosz. Az orosz olyan lehetőségeket kínál Önnek, amelyek nem orosz tanuló osztálytársainak nincsenek meg.

Orosz tanulás online várja jó áron az up2you.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és itt mindent megtalál ami az orosz tanulással kapcsolatos. Például egy biológia és orosz szakos hallgató elmehet Oroszországba külföldre, és együtt dolgozhat orosz biológusokkal egy oroszországi laboratóriumban, ösztöndíjat kaphat édesvízi ökológia tanulmányozására a Bajkál-tónál és a Tahoe-tónál, majd továbbmehet orvosi egyetemre. Az orosz nyelvtanulás segít bejutni a posztgraduális programokba: Az oroszul tanuló hallgatókat magas arányban fogadják el a jogi egyetemen, az üzleti iskolában, az orvosi egyetemen és más szakmai programokban végzett posztgraduális tanulmányokban. Az orosz diákok nagy karriert folytatnak.

Az egykori orosz hallgatók most dolgoznak vagy dolgoztak: mérnökként a NASA Johnson Űrközpontjában, a nemzetközi piacokon működő bankokban, a Békehadtestben, a nagyobb könyvelőirodákban (Oroszországban és az Egyesült Államokban), nagy és kis ügyvédi irodákban, Oroszország, Európa és Amerika sajtóirodáiban, a szövetségi kormány Külügyminisztériumában és Kereskedelmi Minisztériumában, angol nyelvet tanítva orosz középiskolákban, olyan nonprofit ügynökségek számára, mint a Carnegie Nemzetközi Béke Alapítvány, a Nemzeti Idegen Nyelvi Központ, vagy az USA-Oroszország Üzleti Tanács. Ha többet szeretne megtudni programunkról, olvassa el a programokat a weboldalunkon, az up2you.hu-n és itt mindent megtudhat ami csak érdekelheti az orosz tanulással kapcsolatosan.