Epson tintapatron jó áron

A színes nyomtatás során többféle tintát használnak. Mindegyik tintának megvannak a maga sajátosságai, amelyek bizonyos területeken bizonyos előnyökkel járnak, másoknál talán hiányoznak. A széles formátumú nyomtatásban a használt festéktípusok nagyon fontosak ahhoz, hogy megteremtsék a kívánt formatervezési típust.

Epson tintapatron rendelhető a best-toner.hu weboldalon, tehát érdemes ide benézni ha ön is régóta keres minőségi patronokat de nem szeretne túl sokat költeni. Vizes tinták: Ezek vízalapú festékek, amelyeknek két fajtája van, az úgynevezett vizesfesték és UV festék. A vizesfestékeket vízzel összekeverjük, amikor felhordjuk, majd a víz elpárolog, hogy a tinta megmaradjon. Előnye az élénk szín, amelyet képes átadni. Az ilyen típusú tinták azonban meglehetősen gyorsan elhalványulnak a nap ultraibolya sugarai alatt, ezért a legjobb, ha bent tartják őket. A vizesfestékek sem vízállóak, ezért rövid ideig tartó promóciós munkákhoz használhatók legjobban. Az UV festékek hasonlóak a vízben szuszpendált krétaporokhoz. Amikor a víz elpárolog, apró pontokként hagyják maguk után az anyagot, amely aztán a képet alkotja. Nagyon ellenállnak az UV sugárzásnak, és tovább fognak tartani. Azonban nem rendelkeznek a vizesfestékek színragyogásával.

Oldószeres tinták: Ezek általában pigmentfestékek, amelyek színezéket tartalmaznak, de nem használnak vizet. Ehelyett illékony szerves vegyületeket használnak, amelyek viszonylag olcsóak és bizonyos típusú felületeken meglehetősen rugalmasak. Az oldószeres tinták vízállóak, UV-állóak és ragyogóak a színük tekintetében. Legfőbb előnyük azonban maga a tinta tartóssága, amely minden körülmények között jól kitart. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni itt a helye nálunk a best-toner.hu weboldalon és itt mindent megtalál ami érdekelheti.